Eigen Label: Your Style by Lijfstijl Mode

Elke vrouw is mooi en bijzonder en kan het maximale uit het leven halen. Ongeacht je maat of model bieden wij bij Lijfstijl Mode een service aan om kleding op maat te laten maken.

In de winkel hebben wij een map met allerlei stofjes waar een keuze uit gemaakt kan worden. Jurken, tunieken, vesten en jassen kunnen gemaakt worden. Desgewenst gaan wij op zoek naar de stof of print die perfect is voor jou. We nemen je maat op en als je dat wilt noteren wij dit in ons systeem zodat bij een volgende bestelling het ideale kledingstuk speciaal op jouw maat gemaakt is.
Deze unieke mogelijkheid is ook perfect als u iets aparts wilt voor een speciale gelegenheid zoals bij een bruiloft.

Belangrijk is dat je gezien wilt worden en onderscheid wilt maken en daarbij geven wij graag advies voor een perfecte pasvorm en een persoonlijk stijladvies.

Lipoedeem

Uit mijn eigen ervaring met Lipoedeem (klasse 4) weet ik hoe belangrijk het is om goede, passende kleding te dragen. Dit is mede de reden dat wij deze kleding op maat service aanbieden. Tevens houd ik met de inkoop extra rekening met de pasvorm . Zo is onder andere de wijdte van de armsgaten en de ruimte van de bovenarmen van groot belang.
Wij bieden dan ook meerdere soorten broeken aan die geschikt zijn voor de Lipoedeem benen. De broeken geven extra wijdte om de bovenbenen maar zijn dan weer smal in de taille.

Your-Style-by-lijfstijl-mode
your style
your style
your style
your style
your style
your style
your style